O nama

Radimo na tome da Vaš dom bude što ugodniji

Dovratnici s krilom | Vrata | Ukrasne letve i profili | Stepeništa | Usluge ugradnje

Nazovite nas: +385 21 796 966

Proizvodnja sobnih vrata i dovratnika

preko 30 godina iskustva

Krilo vrata debljine 40 mm , falc 12/25, 2 spojnice , visina 200 ili 210 cm izrađeno je od drvenog okvira sa ispunom od kartonskog saća ili iverice u “cijevima” / iverokal / odnosno pune iverice ,ovisno o zahtjevu. S vanjskih strana obloženo oplemenjenim pločama MDF-a debljine 4 mm ( ili više) s CPL laminatom u raznim bojma ili drvnim dekorima. Dovratnik je izrađen od MDF oplemenjen CPL laminatom s dvije (ili više po potrebi) cilindrične ili nevidljive spojnice , gumenom brtvom.

Na vrata se standarno ugrađuju klasične brave sa ključem i cilindričnim spojnicama fi 15 mm, dodatne opcije ugradnje su priprema za cilindar ili wc bravu, zatim ventilacijski otvori, magnetne brave , nevidljive spojnice , spuštajuća brtva itd..

Dizajn je prilagodljiv korisniku u opcijiama izrade vrata sa ravnim ili zaobljenim ukrasnim lajsnama (82 mm) koje daju moderan izgled vašem domu ili pak klasičnim ravnim lajsnama.

Vrata mogu biti cijela staklena s dovratnikom u nekom od dekora , ili kombinacija sa izrezom za staklo prema nacrtu i želji kupca, ili pak možete kombinirati boju lasjni i dovratnika u drugačijoj boji od boje krila vrata.

Vrata se odlikuju izvrsnom toplinskom i zvučnom izolacijom / ovisno o izboru – do 37db, na dovratniku se nalaze gumene brtve koje dodatno poboljšavaju ova svojstva, a opcionalno u krilu s spuštajućom brtvom.

Klizna vrata se nude u opciji montaže na zid ili unutar zida gdje prilikom otvaranje krilo vrata ulazi u zid. Brtve / četkice za kazetna vrata su u standardnoj izvedbi , a okov za otvaranje / otključavanje na zahtjev.

Za veće količine odobravamo dodatne popuste, cijene su informativnog karaktera tek nakon uzimanja mjera i uvida u situaciju na terenu možemo dati točnu ponudu.

Povijest

Tvrtka Jadrandrvo d.o.o. je osnovana 1990 god. Preko 30 godina iskustva.

Misija

Pratimo trendove proizvodnje i želimo zadovoljiti ukuse naših kupaca dizajnom i kvalitetom

Vizija

Zapošljavamo 10 djelatnika i bavimo se proizvodnjom i trgovinom sobnih vrata i dovratnika.

SOBNA VRATA

UKRAS U SVAKOM DOMU

Sobna vrata ne služe samo da odjeljuju prostor, naprotiv kod njihovog stvaranja težimo tome da postanu ukras Vašeg doma.

999

Završenih projekata

10

Specijaliciranih djelatnika

1000

Zadovoljnih klijenata

30

Godina iskustva